blog post

Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips om van je volgende evenement een denderend succes te maken? Wil je weten hoe je met relatiegeschenken een blijvende indruk nalaat? Of ontvang je liever advies rond originele advertentiemogelijkheden? Schrijf je dan in voor onze updates.

Subscribe to Email Updates

Relatiegeschenken? Topidee!

Zijn relatiegeschenken nog steeds een ding? In deze blogpost sommen we alle redenen op en geven we je een hoop toffe ideeën om mee te scoren.

Wat is brand activation?

Een grootse promotiestand in de stationshal, een felgekleurd promoteam dat heerlijke drankjes uitdeelt in de straten van Amsterdam of een opvallende wagen aan de ingang van een bioscoop: het zijn allemaal voorbeelden van brand activation.

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Je eigen reclamespot op het XXL bioscoopscherm: kippenvel gegarandeerd! De impact op het publiek is nauwelijks te onderschatten. Maar hoe zit het met de prijs?

6 redenen om voor bioscoopreclame te kiezen

Irriteert reclame? Te oordelen naar de 101 manieren die mensen verzinnen om te ontsnappen aan storende en/of vervelende reclame, is het inderdaad een grote bron van ergernis. Kan het anders? Jazeker.

Brand activation: laat je inspireren door deze 7 voorbeelden

Brand activation of merkactivatie, dat is: je merk of product rechtstreeks naar je doelgroep toe brengen, op een creatieve, liefst interactieve manier.

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Een goede klant mag je af en toe stevig in de bloemetjes zetten. Daar hoef je geen bloemenstal voor leeg te kopen, een bijzonder relatiegeschenk zal beslist een even grote - of misschien wel grotere - indruk nalaten.

Zijn mijn relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar?

Een relatiegeschenk is de ideale manier om je klanten te verrassen en hen zo te bedanken voor de samenwerking. Datzelfde geldt voor je medewerkers, die op tijd en stond een bedankje verdienen.

Evenementenvergunning: welke heb je nodig én hoe breng je dit in orde?

Een locatie vastleggen, de gasten uitnodigen, gepaste catering zoeken, een programma samenstellen: de organisatie van een evenement is een erg afwisselende taak.

Van congres tot teambuilding: alle soorten evenementen op een rij

Je hebt de opdracht gekregen om een evenement te organiseren. De belangrijkste vraag die je jezelf eerst moest stellen: wat is de doelstelling van het event?

5 vuistregels voor het organiseren van een geslaagd bedrijfsevenement

Door de ogen van de genodigden lijkt een bedrijfsevenement op een geoliede machine, maar voor het organiserende team gaat er een hele periode van plannen én stress aan vooraf.

Evenement organiseren: alle stappen op een rij

  Een bedrijfsevenement organiseren? Daar komt heel wat bij kijken. Je moet een antwoord vinden op grote vragen, zoals: wanneer en op welke plek willen we dit doen, wie nodigen we uit en wat zetten we hen voor?

Evenement organiseren? Dit is dé checklist!

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Het is vaak een grote uitdaging. Maar als het een succes wordt, haal je er ook veel voldoening uit. Belangrijk is dat je niets over het hoofd ziet bij de voorbereiding ervan. 

De top 10 van goedkope relatiegeschenken

Een goedkoop relatiegeschenk is perfect om tijdens beurzen of evenementen uit te delen. Als dit leuke hebbeding bovendien bedrukt is met jouw bedrijfsnaam of logo, dan blijf je op de meest uiteenlopende momenten onder de aandacht bij klanten en relaties.

Brand activation: hoe ziet dat eruit?

De consument weet amper nog wat te kiezen. Het aanbod breidt - ook in jouw sector - uit en consumenten kunnen erg eenvoudig producten vergelijken, via bijvoorbeeld websites en social media reviews.

10 originele relatiegeschenken met ‘wow-effect’

Heb je ze thuis ook, die halve keukenkast vol goedbedoelde maar (eerlijk gezegd) slaapverwekkende en volstrekt nutteloze “relatiegeschenken” die je zelfs op de rommelmarkt niet kwijt raakt? Toegegeven, dit is wat overdreven.

Andere blogs in de kijker:

Evenement organiseren? Dit is dé checklist!

Blog Read more

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Blog Read more

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen de 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Relatiegeschenken? Topidee!

Lees meer Read more

Wat is brand activation?

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte