blog post

Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips om van je volgende evenement een denderend succes te maken? Wil je weten hoe je met relatiegeschenken een blijvende indruk nalaat? Of ontvang je liever advies rond originele advertentiemogelijkheden? Schrijf je dan in voor onze updates.

Subscribe to Email Updates

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Je eigen reclamespot op het XXL bioscoopscherm: kippenvel gegarandeerd! De impact op het publiek is nauwelijks te onderschatten. Maar hoe zit het met de prijs?

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Een goede klant mag je af en toe stevig in de bloemetjes zetten. Daar hoef je geen bloemenstal voor leeg te kopen, een bijzonder relatiegeschenk zal beslist een even grote - of misschien wel grotere - indruk nalaten.

Brand activation: hoe ziet dat eruit?

De consument weet amper nog wat te kiezen. Het aanbod breidt - ook in jouw sector - uit en consumenten kunnen erg eenvoudig producten vergelijken, via bijvoorbeeld websites en social media reviews.

5 vuistregels voor het organiseren van een geslaagd bedrijfsevenement

Door de ogen van de genodigden lijkt een bedrijfsevenement op een geoliede machine, maar voor het organiserende team gaat er een hele periode van plannen én stress aan vooraf.

Van congres tot teambuilding: alle soorten evenementen op een rij

Je hebt de opdracht gekregen om een evenement te organiseren. De belangrijkste vraag die je jezelf eerst moest stellen: wat is de doelstelling van het event?

Zo haal je het maximum uit je eventbudget

Het opstellen van een budget voor je evenement is een stevige klus. Er zijn veel keuzes die het prijskaartje beïnvloeden. Maar is alles te verantwoorden? Of zal de iets duurdere optie net iets positiefver uitpakken op je event? We helpen je graag de slimste keuzes te maken.

De top 10 van goedkope relatiegeschenken

Een goedkoop relatiegeschenk is perfect om tijdens beurzen of evenementen uit te delen. Als dit leuke hebbeding bovendien bedrukt is met jouw bedrijfsnaam of logo, dan blijf je op de meest uiteenlopende momenten onder de aandacht bij klanten en relaties.

6 redenen om voor bioscoopreclame te kiezen

Irriteert reclame? Te oordelen naar de 101 manieren die mensen verzinnen om te ontsnappen aan storende en/of vervelende reclame, is het inderdaad een grote bron van ergernis. Kan het anders? Jazeker.

10 originele relatiegeschenken met ‘WOW!-effect’

Heb je ze thuis ook, die halve keukenkast vol goedbedoelde maar (eerlijk gezegd) slaapverwekkende en volstrekt nutteloze 'relatiegeschenken' die je zelfs op de rommelmarkt niet kwijt raakt? Toegegeven, dit is wat overdreven.

Haal het maximum uit je beschikbare eventbudget

Het opstellen van een budget voor je evenement is een stevige klus. Er zijn namelijk veel keuzes die het prijskaartje beïnvloeden. Maar is alles te verantwoorden? Of zal de duurdere optie je net voordeliger uitkomen aan het einde van de rit? We helpen je graag de slimste keuzes te maken.

Echt niets over het hoofd gezien in je eventbudget?

Een goed voorbereide eventplanner is er twee waard. Dat komt goed van pas, als je het ons vraagt. Het organiseren van een evenement is namelijk een heuse klus. Cruciaal voor het slagen van je event: een overzichtelijk budget waarbij je rekening houdt met alles - echt alles. Waarom dat zo belangrijk is, lees je hieronder.

Geef Murphy geen kans: stel je eventbudget slim op

Een goed voorbereide eventplanner is er twee waard. Dat komt goed van pas, als je het ons vraagt. Het organiseren van een evenement is namelijk een heuse klus. Cruciaal voor het slagen van je event: een overzichtelijk budget waarbij je rekening houdt met alles - echt alles. Waarom dat zo belangrijk is, lees je hieronder.

Relatiegeschenken? Topidee!

Zijn relatiegeschenken nog steeds een ding? In deze blogpost sommen we alle redenen op en geven we je een hoop toffe ideeën om mee te scoren.

Wat is brand activation?

Een grootse promotiestand in de stationshal, een felgekleurd promoteam dat heerlijke drankjes uitdeelt in de straten van Amsterdam of een opvallende wagen aan de ingang van een bioscoop: het zijn allemaal voorbeelden van brand activation.

Brand activation: laat je inspireren door deze 7 voorbeelden

Brand activation of merkactivatie, dat is: je merk of product rechtstreeks naar je doelgroep toe brengen, op een creatieve, liefst interactieve manier.

Zijn mijn relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar?

Een relatiegeschenk is de ideale manier om je klanten te verrassen en hen zo te bedanken voor de samenwerking. Datzelfde geldt voor je medewerkers, die op tijd en stond een bedankje verdienen.

Evenementenvergunning: welke heb je nodig én hoe breng je dit in orde?

Een locatie vastleggen, de gasten uitnodigen, gepaste catering zoeken, een programma samenstellen: de organisatie van een evenement is een erg afwisselende taak.

Evenement organiseren: alle stappen op een rij

Een bedrijfsevenement organiseren? Daar komt heel wat bij kijken. Je moet een antwoord vinden op grote vragen, zoals: wanneer en op welke plek willen we dit doen, wie nodigen we uit en wat zetten we hen voor?

Evenement organiseren? Dit is dé checklist!

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Het is vaak een grote uitdaging. Maar als het een succes wordt, haal je er ook veel voldoening uit. Belangrijk is dat je niets over het hoofd ziet bij de voorbereiding ervan.

Andere blogs in de kijker:

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Blog Read more

Evenement organiseren? Dit is dé checklist!

Blog Read more

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte