IMG_9931-2

Events van Kinepolis

Kinepolis heeft veel meer te bieden dan blockbusters en popcorn. Wist je dat wij klaar staan om van jouw evenement een onvergetelijke dag te maken? Dankzij onze professionele maar persoonlijke aanpak dompel je klanten, prospects of genodigden onder in een magische wereld die nog lang blijft nazinderen.

 

bg-pattern.jpg

Hoe maken wij voor jou het verschil?

Een evenement gaat met een to-dolijst zonder einde, of zo lijkt het toch. Welke catering is geschikt? Verras je je gasten met een film? En welke audiovisuele snufjes heb je nodig? Bij Kinepolis krijg je een vaste contactpersoon toegewezen die je doorheen dit hele beslissingsproces loodst en je helpt om originele accenten te leggen binnen ons complete aanbod. Mét een onvergetelijk resultaat.

 Vraag advies aan ons team

Ontdek onze troeven

goedbereikbaar

Goede bereikbaarheid

Events

Kinepolis beschikt over maar liefst 20 bioscopen, verspreid over heel Nederland. Elke bioscoop is gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

kinepolis_mood_069

Hoogtechnologische snufjes

Events

Kinepolis beschikt over de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur die je gasten een WOW-ervaring bezorgt.

kinepolis_mood_084

Bioscoop en multifunctionele zalen

Events

Kinepolis kan jou voor elke groep - klein en groot - een alternatief aanbieden.

kinepolis_mood_041

Veel meer dan popcorn en frisdrank

Events

Van knisperende popcorn en gesofisticeerde hapjes over een heerlijk ontbijt tot een bourgondisch buffet: wij cateren naar jouw wensen.

kinepolis_mood_174

Professionaliteit

Events

Onze B2B account managers staan altijd voor je klaar. Ze staan je bij met raad en daad om van jouw event een succes te maken.

Wat hebben we te bieden?

Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen

Je kan niet alleen terecht bij Kinepolis voor het organiseren van een congres, seminar of productlancering maar evengoed voor een beurs. We toveren dan één van onze vele zalen om tot een heuse ruimte met allerlei standen.
Evenementmetfilm

Evenementen met film

Wie aan Kinepolis denkt, denkt automatisch aan film. Maak jouw bedrijfsevenement onvergetelijk met een leuke film bij Kinepolis. Van een mierzoete romcom tot de zoveelste Fast en Furious met Vin Diesel die van het scherm spat. Er is altijd een film die past bij jouw bedrijf.
Spektakelindebioscoop

Spektakel in de bioscoop

Mag het voor jouw event net iets specialer? Dat kan. Wij bieden graag oplossingen op maat. Wat dacht je ervan samen met je collega’s alle stress weg te lachen met stand-up comedy? Of in 3D gefascineerd toe te kijken hoe de acrobaten van Cirque Du Soleil hun lichaam in haast onmogelijke bochten wringen?
Evenementmetcatering

Evenementen met catering

Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, (walking) dinner, snacks, niets is te gek. De B2B Accountmanagers denken graag met je mee voor een perfecte invulling van de catering bij jouw event.

Persoonlijke begeleiding door onze Accountmanager

Van het eerste contactmoment tot de evaluatie achteraf kun je rekenen op professionele begeleiding van Kinepolis. Dankzij de talrijke evenementen die we jaarlijks organiseren, kun je een beroep doen op vakmensen die dag in dag uit bezig zijn met het organiseren van evenementen.
Brainstormen
Kinepolis_icons-02.svg
Is je idee nog niet helemaal uitgewerkt? Wil je graag wat meer inspiratie? We denken graag met je mee.
Plannen
Kinepolis_icons-04.svg
Een goed georganiseerd event loopt op rolletjes dankzij een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek. Daar kan je van op aan bij Kinepolis Business.
Genieten
Kinepolis_icons-05.svg
Op de dag zelf staat er altijd iemand voor je klaar. Deze zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op een vlot verloop van jouw evenement.
Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte