kinepolis_mood_134

 Een bioscoopvoucher als relatiegeschenk,
altijd een schot in de roos

Met de Kinepolis bioscoopvouchers kiezen je klanten of werknemers helemaal zelf hoe ze hun geschenk verzilveren. Een romantisch avondje uit met hun partner, een gezellige bioscoopmiddag met het hele gezin of een ontspannende blockbuster onder collega’s.

Meer informatie

bg-pattern.jpg

Een bioscoopvoucher als relatiegeschenk biedt voor elk wat wils

De zoektocht naar het geschikt relatiegeschenk is niet eenvoudig. Smaken verschillen en je kunt het niet voor ‘iedereen goed doen’. Bioscoopvouchers zijn een ideaal alternatief. Niet alleen zijn ze een geweldige salesbooster, zoals via een spaaractie of loyaliteitsprogramma voor je klanten, bioscoopvouchers zijn ook een perfect geschenk voor klanten en medewerkers. Een uitje met het gezin of een romantisch date night: je klanten of medewerkers kunnen het cadeau naar hun eigen zin invullen.  

 Vraag advies aan ons team

Wat zijn de troeven van bioscoopvouchers?

kinepolis_mood_175

Geniet van B2B-kortingen

Gifts

Eén relatiegeschenk voor je hele doelgroep en/of voor diverse doelgroepen. Dat vereenvoudigt je werk aanzienlijk. Daardoor kan je ook een grotere hoeveelheid aankopen en een grotere korting genieten.

kinepolis_mood_146

Voor elk wat wils

Gifts

Iedereen ‘vult’ dit relatiegeschenk op zijn of haar eigen manier in, met de filmvoorstelling naar keuze, waar en wanneer het hem of haar past.

kinepolis_mood_179

Eenvoudig te combineren en personaliseren

Gifts

Je kunt heel makkelijk je eigen accenten leggen en vouchers combineren. Bovendien kan je een persoonlijke touch toevoegen door de bioscoopvouchers te laten bedrukken met je logo en extra copy.

kinepolis-gifts

B2B All-in vouchers

Gifts

Niet langer gedoe met toeslagen voor 3D, laser ultra of lange filmvertoningen. Met deze all-in bioscoopvouchers genieten je klanten of werknemers zonder zorgen van om het even welke film.

Wat hebben we te bieden?

kinepolis_mood_155

Bioscoopvouchers

Onze 2D-bioscoopvouchers zijn geldig voor een vertoning naar keuze in elke Nederlandse Kinepolis-bioscoop.
kinepolis_mood_151

Food and drink vouchers

Zo kunnen jouw klanten of werknemers genieten van een nostalgische portie popcorn, een overheerlijk ijsje en een fris drankje tijdens hun cinemabezoek.
kinepolis_mood_140

Filmblik

Een geschenkje in een mooie verpakking heeft net dat tikkeltje meer uitstraling. De metalen doosjes kun je vullen met één of meer bioscoopvouchers
Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte