bg-img.jpg

De troeven van Kinepolis Business

Wanneer je Kinepolis hoort, denk je wellicht meteen aan cinema. Maar wist je dat Kinepolis meer dan alleen cinema in huis heeft? Dankzij Kinepolis Business kun je naast cinema ook rekenen op professionele ondersteuning voor je evenementen, merkcommunicatie en relatiegeschenken.

Vraag om advies

Wat zijn onze troeven?

goedbereikbaar

Goede bereikbaarheid

Events

Kinepolis beschikt over maar liefst 17 bioscopen, verspreid over heel Nederland. Elke bioscoop is gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

kinepolis_mood_069

Hoogtechnologische snufjes

Events

Kinepolis beschikt over de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur die je gasten een WOW-ervaring bezorgt.

kinepolis_mood_084

Bioscoop- en andere zalen

Events

Kinepolis kan jou voor elke groep - klein en groot - een alternatief aanbieden met onze bioscoopzalen en andere ruimtes die voor meerdere doeleinden inzetbaar zijn.

kinepolis_mood_041

Veel meer dan popcorn en frisdrank

Events

Van knisperende popcorn en luxe hapjes over een heerlijk ontbijt tot een bourgondisch buffet: wij cateren naar jouw wensen.

kinepolis_mood_174

Professionaliteit

Events

Onze B2B Accountmanagers staan altijd voor je klaar. Ze staan je bij met raad en daad om van jouw event een succes te maken.

kinepolis_mood_175

Geniet van B2B-kortingen

Gifts

Eén relatiegeschenk voor je hele doelgroep en/of voor diverse doelgroepen. Dat vereenvoudigt je werk aanzienlijk. Daardoor kan je ook een grotere hoeveelheid aankopen en een grotere korting genieten.

kinepolis_mood_146

Voor elk wat wils

Gifts

Iedereen ‘vult’ dit relatiegeschenk op zijn of haar eigen manier in, met de filmvoorstelling naar keuze, waar en wanneer het hem of haar past.

kinepolis_mood_179

Eenvoudig te combineren en personaliseren

Gifts

Je kunt heel makkelijk je eigen accenten leggen en vouchers combineren. Bovendien kan je een persoonlijke touch toevoegen door de bioscoopvouchers te laten bedrukken met extra tekst.

kinepolis_mood_041

Bereik de juiste doelgroep

Advertising

Elke filmtitel trekt een specifiek publiek aan. Wij baseren ons op deze gegevens om jouw boodschap aan de juiste doelgroep aan te bieden.

kinepolis_mood_008

Opvallende impact

Advertising

Bioscoopreclame springt meer in het oog dan klassiek out-of-home campagnes.  

Kinepolis als partner?

Wil je van jouw event een daverend succes maken of zoek je een bioscoopzaal met technologische snufjes? Val je graag op met originele relatiegeschenken? Of ben je op zoek naar een manier om jouw merk in de kijker te zetten? Bij Kinepolis zit je goed. Binnen onze waaier aan mogelijkheden vind je ongetwijfeld dé oplossing die het best bij jouw bedrijf of organisatie past. Ons team neemt jouw bezorgdheden ter harte en werkt met jou naar een magisch resultaat.

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte