blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips om van je volgende evenement een denderend succes te maken? Wil je weten hoe je met relatiegeschenken een blijvende indruk nalaat? Of ontvang je liever advies rond originele advertentiemogelijkheden? Schrijf je dan in voor onze updates.

Subscribe to Email Updates

De top 10 van goedkope relatiegeschenken

Een goedkoop relatiegeschenk is perfect om tijdens beurzen of evenementen uit te delen. Als dit leuke hebbeding bovendien bedrukt is met jouw bedrijfsnaam of logo, dan blijf je op de meest uiteenlopende momenten onder de aandacht bij klanten en relaties. Maar welk originele, goedkope relatiegeschenken zijn er precies op de markt? In deze blogpost hebben we ze  in willekeurige volgorde voor je opgelijst.

 

De USB-stick

usb als relatiegeschenkDe USB-stick lijkt op het eerste gezicht een verouderd item. Er zijn genoeg clouds en programma’s waarop je je bestanden kan bewaren en op elk moment kan bewerken. Toch is een USB-stick een interessant artikel. Als jij erin slaagt om een origineel ontwerp te maken,

kan je hiermee toch opvallen en een goede indruk nalaten. Wie weet leent jouw logo of product zich perfect voor een opmerkelijk concept.

 

Verzorgingssets

IJdelheid is ons niet vreemd. In de B2B-wereld is een goed voorkomen vaak essentieel voor een succesvolle organisatie. In dat opzicht zijn bijvoorbeeld een manicureset - misschien wel in een gepersonaliseerd tasje - of andere cosmetica producten goede opties als relatiegeschenk.

 

Draagtassen

draagtas als relatiegeschenk

Als je naar een bedrijfsevent gaat, krijg je bij aankomst meestal een goodiebag, met leuke of minder leuke geschenken in. De tas wordt daarbij niet altijd naar waarde geschat. Een gemiste kans, want het is net de tas die heel wat voordelen biedt. Kies voor een trendy, gebruiksvriendelijke tas die je relaties in hun dagelijkse leven zullen gebruiken. Deze draagtassen zijn de perfecte reclamedrager, of het nu gaat om een kleine of grote oplage.

 

 

Tablet-accessoires

Net als smartphones zijn tablets niet meer weg te denken. Tablet-accessoires zijn dus zeer welgekomen relatiegeschenken. Tablet-accessoires zoals tablethoezen, tablethouders of touchscreenpennen, doen het altijd goed. Dit relatiegeschenk is ook geschikt voor personalisatie.


Opvouwbare paraplu’s

In een land als het onze, waar regen regelmatig met bakken uit de hemel valt, is een paraplu geen overbodige luxe. Het is dan ook een heel efficiënte manier om je naamsbekendheid te vergroten. Voel je dan ook niet te beroerd om dit klassieke, maar zeer nuttige cadeau te geven. Vergeet de paraplu’s niet te personaliseren.


Notitieboekjes

relatiegeschenk notitieboekjeMet notitieboekjes speel je het veilig, niemand wordt erdoor voor de borst gestoten. Anderzijds is het niet echt een opwindend geschenk, nietwaar? Fout! Je kan je notitieboekjes laten bedrukken en persoonlijke boodschappen in laten verwerken. Heb je een speciale ‘way of working’ of bedacht je een onmisbare checklist, deel hem via deze weg.

 

 

 

Opnieuw: gepersonaliseerde geschenken doen het altijd goed. Maar zoals je vast kan raden, kan je hier op het milieubewustzijn inspelen. Er zijn verschillende verdelers bij wie je terecht kan voor eco-notitieboekjes in kleine of grote aantallen.


Kop en schotels

Het eerste waar sommigen aan denken bij het horen van koppen en schotels, is het servies van je grootmoeder. Ze lijken wat oubollig, maar vintage is cool, toch? Je kan gaan voor het  klassieke duim-en-wijsvinger-aan-het-oortje-en-pink-omhoog-kopje. Maar het zou zonde zijn mocht je de kans laten liggen om creatief uit de hoek te komen en de mokken of kopjes te laten customizen. Wie weet beginnen jouw klanten of relaties hun werkdag wel met een straffe koffie in jouw kop of mok?


Anti-stress artikelen

anti stress relatiegeschenk‘Druk, druk, druk.’ Het moet zowat het meest gehoorde antwoord zijn op de vraag ‘En, hoe gaat het op kantoor?’. De kans is groot dat je gesprekspartner die drukte en stress van zich af wil schudden. Jij kan hierop inspelen door je klanten of relaties op anti-stress artikelen te trakteren. De keuze is eindeloos: van kleurrijke stressballen over originele schuimfiguurtjes tot kussentjes en massagetoestellen. Bedruk deze relatiegeschenken met je logo of geef ze de kleuren van je bedrijf. Zo staat jouw organisatie synoniem voor ontspanning!


Zonnebril met UV-bescherming

Wie kan er geen extra streepje cool gebruiken? Iedereen, buiten James Dean misschien. Een geschikte zonnebril met UV-bescherming verhoogt zeker het James Dean-gehalte van de ontvangers. Maar daar blijft het niet bij: door de UV-bescherming geef je ook het signaal dat het lot van je collega of zakenpartner je na aan het hart ligt. Wat dan weer extra betrokkenheid van je collega oplevert en de potentiële klant een stap je dichter brengt tot het kopen van het jouw product.


Bioscoopvouchers van Kinepolis

kinepolis_mood_151-1Met bioscoopvouchers van Kinepolis schenk je je klanten of relaties een gezellige avond film, in een Kinepolis bioscoop naar keuze. Ze kiezen dus zelf waar en wanneer ze naar hun favoriete film gaan kijken. Dit relatiegeschenk is geschikt voor zowel kleine als grote aantallen, op maat van jouw wensen. Vanaf 100 exemplaren kun je de bioscoopvouchers laten personaliseren. Heb je meer vragen? Neem dan contact op met de B2B Accountmanagers.


Zo, nu heb je ongetwijfeld voldoende inspiratie om bij je volgende beurs of event een blijvende indruk na te laten bij klanten of relaties. Veel succes!


ebook relatiegeschenken

Michel van Keulen
Michel Van Keulen werkt sinds 2016 als B2B Accountmanager voor Kinepolis Dordrecht. Hij heeft daarnaast ook de Brabantse locaties Breda, Den Bosch en Oss in zijn portefeuille. Volgens Michel is niets mooier dan “de blije gezichten van medewerkers die door hun werkgever verrast worden met een uniek (film)event in één van onze bioscopen”. Hij is dol op thrillers met een verrassende twist en (waargebeurde) historische verhalen. Films als Argo, Spotlight en Gone Girl lieten een indruk na bij Michel.
 

Andere blogs in de kijker:

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Blog Read more

Evenement organiseren? Dit is dé checklist!

Blog Read more

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte