blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips om van je volgende evenement een denderend succes te maken? Wil je weten hoe je met relatiegeschenken een blijvende indruk nalaat? Of ontvang je liever advies rond originele advertentiemogelijkheden? Schrijf je dan in voor onze updates.

Subscribe to Email Updates

Geef Murphy geen kans: stel je eventbudget slim op

Een goed voorbereide eventplanner is er twee waard. Dat komt goed van pas, als je het ons vraagt. Het organiseren van een evenement is namelijk een heuse klus. Cruciaal voor het slagen van je event: een overzichtelijk budget waarbij je rekening houdt met alles - echt alles. Waarom dat zo belangrijk is, lees je hieronder.

 

De vingers kruisen, kaarsjes branden of een gebedje prevelen: als Murphy wil langskomen, dan houdt hij geen rekening met jouw wensen. Maar wat als de cateraar op het laatste moment afbelt? Hoe ga je om met een kopje thee dat op de geluidsinstallatie gemorst wordt? Of wat als er schade is als gevolg van een stevige onweersbui?

 

Check bij je verzekeringsmakelaar of je goed verzekerd bent. Het is ook geen overbodige luxe om een ‘rampenfonds’ te voorzien als buffer voor onverwachte omstandigheden. Hou die financiële kater buiten.

 

Voorbereiding is key. Wil je deze problemen graag vermijden? Download ons handige én onmisbare e-book rond het opstellen van je eventbudget.

 

Download het e-book nu

Neem een kijkje en zoek de ideale locatie voor jouw actie. Heb je nog geen idee hoe je het wil aanpakken? 
 Maak dan een afspraak met één van onze Accountmanagers en zij denken mee met jou.


 

Robert Frasa
Robert Frasa loopt al sinds 2000 rond bij Kinepolis, momenteel geeft hij het beste van zichzelf als B2B Accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor de B2B events, advertising en gifts in meerdere Kinepolis-bioscopen. Robert apprecieert vooral het klantencontact, de zelfstandigheid en het diverse takenpakket van zijn functie. “Een favoriet genre? Dat heb ik niet. Een favoriete film daarentegen wel: The Shawshank Redemption. Zonder twijfel.”
 

Andere blogs in de kijker:

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Blog Read more

Evenement organiseren? Dit is dé checklist!

Blog Read more

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte