blog post detail
Blijf op de hoogte

Wil jij graag nog meer tips om van je volgende evenement een denderend succes te maken? Wil je weten hoe je met relatiegeschenken een blijvende indruk nalaat? Of ontvang je liever advies rond originele advertentiemogelijkheden? Schrijf je dan in voor onze updates.

Subscribe to Email Updates

Zo haal je het maximum uit je eventbudget

Het opstellen van een budget voor je evenement is een stevige klus. Er zijn veel keuzes die het prijskaartje beïnvloeden. Maar is alles te verantwoorden? Of zal de iets duurdere optie net iets positiefver uitpakken op je event? We helpen je graag de slimste keuzes te maken.

Je wenst je gasten graag te trakteren op een totaalervaring? Dan hoort daar ook lekker eten en een heerlijk drankje bij. Je hoeft niet 100 euro per persoon te voorzien voor een ‘WOW!’-reactie op je catering. Zit samen met de cateraar en bepaal hoe je het maximum uit je beschikbare budget kunt halen. Oké, een broodje kroket is lekker. Maar jouw congres of conferentie verdient wel meer.

 

Een foto- of videograaf is misschien een bijkomende kostenpost, maar zo heb je wel meteen voldoende professioneel beeldmateriaal voor je website, sociale media en campagnes. Of wat dacht je van een complete audiovisuele installatie die elke presentatie zonder problemen naar een hoger niveau tilt?

 

Voorbereiding is key. Wil je graag wat hulp bij het prioriteren van je eventbudget? Download ons handige én onmisbare e-book.

 

Download het e-book nu

 

Neem een kijkje en zoek de ideale locatie voor jouw actie. Heb je nog geen idee hoe je het wil aanpakken? 
 Maak dan een afspraak met één van onze Accountmanagers en zij denken mee met jou.


 

Robert Frasa
Robert Frasa loopt al sinds 2000 rond bij Kinepolis, momenteel geeft hij het beste van zichzelf als B2B Accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor de B2B events, advertising en gifts in meerdere Kinepolis-bioscopen. Robert apprecieert vooral het klantencontact, de zelfstandigheid en het diverse takenpakket van zijn functie. “Een favoriet genre? Dat heb ik niet. Een favoriete film daarentegen wel: The Shawshank Redemption. Zonder twijfel.”
 

Andere blogs in de kijker:

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Blog Read more

Evenement organiseren? Dit is dé checklist!

Blog Read more

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte