jaarbeurs-utrecht2.png

Kinepolis, dé ideale eventlocatie in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

 Kinepolis is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht?

Neem contact met ons op

Perfecte eventlocatie in Jaarbeurs Utrecht

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is één van de grootste bioscopen van Nederland en biedt plaats aan maar liefst 3200 bezoekers. De bioscoop telt 14 moderne zalen, waarvan er zes uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 99 tot 575 zitplaatsen.

Bereikbaarheid

Met de auto bereik je Kinepolis Jaarbeurs door op de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding 'Jaarbeurs' te volgen. Rondom de Jaarbeurs is volop parkeergelegenheid. Parkeren op het Jaarbeursterrein is betaald, wel tegen een gereduceerd tarief voor bezoekers die een kaartje voor de film hebben gekocht. Dit kan geregeld worden bij de kassa in de bioscoop. Parkeren kan op P4 / P2 ingang Truus van Lierlaan. U kunt dan binnendoor, via de Jaarbeurs, naar de bioscoop lopen. Hou rekening met extra drukte op de parkeerplaatsen tijdens de beurzen in de Jaarbeurshallen.

Kinepolis Jaarbeurs ligt naast de Jaarbeurshallen tegenover het Centraal Station van Utrecht en is dus uitstekend te bereiken met trein, bus en tram. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en loop richting de Jaarbeurshallen. Binnen enkele minuten vind je de bioscoop aan je linkerhand.

Je kan je fiets vlak naast de bioscoop kwijt in de gratis fietsenstalling, gelegen tussen restaurant Miyagi and Jones en parkeerplaats P3.

Hoe kunnen we je helpen?

Zit je met vragen? Wanda helpt je graag op weg.

wanda

Wanda Borkus
wborkus@kinepolis.com
+31 (0)6 1059 3452 

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte