kinepolis-denbosch.png

Kinepolis, dé ideale eventlocatie in Den Bosch

Kinepolis is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Kinepolis Den Bosch?

Neem contact met ons op

Perfecte eventlocatie in Den Bosch

In het Paleiskwartier van Den Bosch opende midden 2018 de gloednieuwe Kinepolis-bioscoop de deuren. Deze bioscoop telt zeven zalen, waarvan er twee uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 116 tot 268 zitplaatsen. Kinepolis Den Bosch is een volledige laserprojectie bioscoop wat resulteert in haarscherp beeld. De grootste zaal is uitgerust met Laser ULTRA, een exclusieve combinatie van spectaculair laserbeeld (4K projectie) en het ruimtelijke geluid van Dolby Atmos (uit maar liefst 64 speakers).

Bereikbaarheid

Met de auto kan je de bioscoop makkelijk bereiken. Let op: stel je navigatie in op Spiegeltuin 1, Den Bosch. Hiermee komt u uit bij de Paleisgarage. Hier betaal je overdag tot 18.00 uur (op donderdag en extra koopavonden tot 21.00 uur) €2,94 per 60 minuten. Op alle dagen kost parkeren na 18.00 uur (op donderdag en extra koopavonden vanaf 21.00 uur) €1,50 per 60 minuten. Deze parkeergarage is de meest voordelige parkeergelegenheid voor onze bezoekers (voordeliger dan buiten op straat parkeren). Na het parkeren neem je de uitgang “Belvedere”. Je vindt ons naast de Happy Italy. De parkeergarage is voorzien van parkeren voor mindervaliden en een lift. Er zijn tevens plaatsen om je elektrische auto weer op te laden.

Via de randweg/vlijmenseweg en magistratenlaan kom je makkelijk in het Paleiskwartier uit. Volg de borden naar JBZ ziekenhuis vanaf de A2, A76, A59 en neem de afslag naar het JB ziekenhuis via de randweg.

De bioscoop ligt op 5 minuten loopafstand van het centraal station. Met de bus kan je ook in- en uitstappen bij de halte aan de onderwijsboulevard. Hier vind je buslijnen: 8-9-121-135-136-203-207-239- 300-301-600-621-628-639-643. Je kan dus ook makkelijk vanaf de omliggende steden en dorpen met openbaar vervoer naar de bioscoop.

Voor de bioscoop is er plaats voor bijna 400 fietsen.

Hoe kunnen we je helpen?

Zit je met vragen? Michel helpt je graag op weg.

Michel

Michel van Keulen
mvankeulen@kinepolis.com
+31 (0) 6 23 99 80 36

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte