kinepolis-breda3.png

Kinepolis, dé ideale eventlocatie in Breda

 Kinepolis is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Breda?

Neem contact met ons op

Perfecte eventlocatie in Breda

Op het Breepark in Breda ligt onze Kinepolis bioscoop, dé locatie voor jouw volgende evenement. Deze bioscoop telt tien zalen, waarvan er vier uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 102 tot 318 zitplaatsen. De bioscoopzalen zijn allemaal toegankelijk voor andersvaliden. Elke zaal heeft luxe bioscoopstoelen met extra brede armleuningen en royale beenruimte. Bovendien kan je ook extra ontspannen in de cosy seats.

En als klap op de vuurpijl was Kinepolis Breda de eerste volledige laserprojectiebioscoop van Europa, de beeldkwaliteit in elke zaal is dus superscherp. Uniek voor Nederland is dat de grootste zaal is uitgerust met Kinepolis Laser ULTRA, een exclusieve combinatie van spectaculair laserbeeld en het ruimtelijke geluid van Dolby Atmos.

Bereikbaarheid

Met de auto kan je de bioscoop makkelijk bereiken. LET OP: stel je navigatiesysteem in op het adres 'Minervum, Breda'. Zodra je vanuit Breda-centrum de A27 kruist of vanaf de snelweg afslag 15-Breda hebt genomen, zet je de navigatie uit en volg je de gele bordjes richting 'Breepark'. Houd de borden richting 'Mc Donalds' aan en neem op de rotonde de rechterbaan. De bioscoop bevindt zich aan uw rechterzijde. De parkeergarage zit onder de bioscoop. Je kunt bij Kinepolis Breda gratis parkeren!


Kinepolis Breda is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bussen stoppen direct naast de bioscoop (bushalte Breepark). Plan jouw reis op www.9292.nl of bekijk hier de actuele vertrektijden vanaf halte Breepark. De laatste bus naar Station Breda vertrekt om 00:16 uur. Vanaf 9 december 2018 vertrekt de laatste bus zaterdagnacht om 00:46 uur. Reis met je eigen OV-Chipkaart óf pin je kaartje bij de buschauffeur. Let op: contant geld wordt niet geaccepteerd.

De gratis en overdekte parkeergarage heeft tevens een zeer grote fietsenstalling.

Hoe kunnen we je helpen?

Zit je met vragen? Michel helpt je graag op weg.

Michel

Michel van Keulen
mvankeulen@kinepolis.com
+31 (0) 6 23 99 80 36

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte