bg-img.jpg

Kinepolis Business verzorgt de catering voor jouw evenement

Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, (walking) dinner, snacks, niets is te gek. De B2B Accountmanagers denken graag met je mee voor een perfecte invulling van de catering bij jouw event.


Neem contact met ons op

Een event organiseren, daar komt heel wat stress bij kijken. Gelukkig valt een groot deel van jouw stress weg wanneer je voor Kinepolis Business kiest als eventlocatie. Wij werken samen met lokale cateringbedrijven die met passie en tot in de perfectie de hapjes en drankjes verzorgen op jouw event. Ze verzorgen zelfs de bediening, weer iets dat je van jouw to-dolijstje kan schrappen.

Cateringmogelijkheden


Ben je benieuwd wat de cateringmogelijkheden zijn voor jouw event? We zetten ze even op een rijtje. Van ontbijt tot een luxueuze walking dinner, alles is mogelijk!
 

Ontbijt

Voor het ontbijt kan je kiezen voor ovenverse koffiekoeken met versgeperst fruitsap of voor een ter plekke gebakken roerei met garnituur. Daarnaast kan ook de aankleding en het nodige materiaal worden verzorgd zoals bijvoorbeeld statafels. Aan de bar zorgen de kelners ervoor dat jouw gasten op hun wenken bediend worden. Warme dranken of liever iets fris? Jij beslist!

Lunch

Voor de lunch kan je kiezen voor bijvoorbeeld ovenverse broodjes, met een brede keuze aan belegmogelijkheden. Of verkies je toch een lekkere huisgemaakte soep met een krokant broodje? En ook hier geldt hetzelfde principe: bediening, aankleding en materiaal worden door de cateraar voorzien. Meteen iets om van je checklist te halen!

Receptie

Wil je voor je volgende event een receptie organiseren? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Je kan opteren voor een drankje met enkele hapjes of voor een ruim assortiment van heerlijke warme en koude hapjes. Het is ook mogelijk om twee kelners bij binnenkomst te plaatsen met een serveerblad cava en vers geperst fruitsap. Uiteraard wordt ook hier de zaal van de nodige decoratie voorzien.

Walking dinner

We stemmen de walking dinner formules op het seizoen en het marktaanbod. Bij het betreden van de zaal krijgen je gasten een hapje en een drankje aangeboden. Daarna kunnen ze aanschuiven aan het walking dinner buffet. Samen met Kinepolis Business en de cateraar stel je naar jouw wensen een buffetmenu samen voor je gasten.

Benieuwd wat er mogelijk is voor jouw aankomende event ? Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we contact met je op. We informeren je dan graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Zittend dinner

Er kan ook gekozen worden voor een 3-, 4- of 5-gangenmenu. In overleg stel je elke gang samen, ook hierbij wordt weer rekening gehouden met het seizoen en het marktaanbod. De kelners wachten jouw gasten op met hapjes en drankjes. Zij begeleiden hen naar de tafels wanneer het eten geserveerd wordt. Ook hier hebben we aandacht voor de aankleding en de benodigde materialen, denk bijvoorbeeld aan rechauds om je eten warm te houden.

 

Kinepolis als partner?

Wil je van jouw event een daverend succes maken of zoek je een bioscoopzaal met technologische snufjes? Val je graag op met originele relatiegeschenken? Of ben je op zoek naar een manier om jouw merk in de kijker te zetten? Bij Kinepolis zit je goed. Binnen onze waaier aan mogelijkheden vind je ongetwijfeld dé oplossing die het best bij jouw bedrijf of organisatie past. Ons team neemt jouw bezorgdheden ter harte en werkt met jou naar een magisch resultaat.

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte