bg-img.jpg

Kinepolis, een unieke locatie voor jouw bedrijfsevenementen

Heb je voor jouw bedrijfsevenementen al eens gedacht aan Kinepolis als eventlocatie?
Onze B2B Accountmanagers staan je bij gedurende het hele organisatieproces.

 

Organiseer jouw bedrijfsevenementen bij Kinepolis

Kinepolis is zoveel meer dan alleen bioscoop. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor het organiseren van jouw event? Of je nu op zoek bent naar een ruimte om een presentatie te geven, een congres te houden of een product te lanceren, het is allemaal mogelijk bij Kinepolis Business. Onze B2B Accountmanagers hebben jarenlange ervaring en denken gedurende het hele proces met je mee. Eventuele problemen worden snel opgelost en zo zorgen ze ervoor dat jouw event vlekkeloos verloopt.

Congressen en seminars

Ben je voor jouw congres of seminarie op zoek naar een eventlocatie? Heb je al eens aan Kinepolis Business gedacht? We hebben een scala aan verschillende zalen voor jou ter beschikking op 17 verschillende locaties. Wist je dat je bij Kinepolis Business een beroep kunt doen op technologische snufjes? Geef toe, jouw presentatie op het grote scherm geeft jouw event net dat tikkeltje extra.

Heb je toch behoefte aan iets optioneel dat wij momenteel niet in huis hebben? Geen probleem, onze B2B Account Managers staan voor jou klaar om tot een oplossing te komen. Samen met onze partners komen we tegemoet aan al jouw wensen.

 Neem contact met ons op

 

Productlancering

Na maanden van zwoegen en zweten is het eindelijk zover: jouw nieuwe product is klaar voor lancering. Hard werk mag beloond worden met een spectaculair lanceringsfeestje, toch? Heb je al eens gedacht aan Kinepolis als locatie voor dit spectaculaire feestje? Nee? Laat ons jou dan overtuigen.

Je hebt de keuze uit 17 bioscopen in Nederland. Elke Kinepolis-bioscoop heeft meer dan voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten en is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Onze zalen hebben verschillende capaciteiten zodat je altijd een zaal kunt vinden die voldoet aan jouw wensen, groot en klein. Daarnaast kunnen onze B2B Account Managers, als je dat wenst, alles voor jou regelen. Van hoogtechnologische snufjes en de aankleding van jouw zaal tot overheerlijke hapjes van onze cateringpartner.

Neem contact met ons op

 

Beurs

Je hebt er misschien nog niet aan gedacht omdat het niet voor de hand liggend is, maar wist je dat je bij Kinepolis Business een van onze zalen kan omtoveren tot een heuse beurs? Zoals eerder al vermeld, met een perfecte ligging en voldoende parkeergelegenheid, een eventlocatie waarmee je dus echt kan uitpakken.

Samen met onze B2B Account Managers stel je een soort van plattegrond op. Wie komt waar, wat mag je zeker niet vergeten,... Daarnaast zorgen ze er ook voor dat aan al jouw noden wordt voldaan. De aankleding van de ruimte, de verdeling van de stroom, hapjes, accessoires, noem het maar op, we zorgen voor alles.

Neem contact met ons op

 

Kinepolis als partner?

Wil je van jouw event een daverend succes maken of zoek je een bioscoopzaal met technologische snufjes? Val je graag op met originele relatiegeschenken? Of ben je op zoek naar een manier om jouw merk in de kijker te zetten? Bij Kinepolis zit je goed. Binnen onze waaier aan mogelijkheden vind je ongetwijfeld dé oplossing die het best bij jouw bedrijf of organisatie past. Ons team neemt jouw bezorgdheden ter harte en werkt met jou naar een magisch resultaat.

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte