bg-img.jpg

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Sed scelerisque luctus fringilla. Aenean ac vehicula leo.  Suspendisse potenti. Nullam ornare lorem vel leo
interdum posuere. Sed rutrum dui finibus, pharetra nunc ut.

Vraag om advies

Beschik je op school niet over de juiste faciliteiten om een film te vertonen? Wil je je leerlingen graag onderdompelen in een Frans taalbad? Dan is CinéPerles jouw oplossing. Gedurende het volledige schooljaar, kun je bij Kinepolis namelijk terecht voor enkele parels uit de Franse filmwereld.

Frans leren was nog nooit zo leuk

De beste manier om een taal te leren? Je volledig onderdompelen in de cultuur en een echt taalbad nemen. Met een film uit het CinéPerles aanbod kunnen je leerlingen op een ongedwongen en niet-schoolse manier kennismaken met de Franse taal en cultuur. De films worden telkens vertoond in hun originele versie en worden voorzien van Nederlandse ondertitels.

Een aangepast programma per graad

Vrees je dat een Franse film nog iets te moeilijk zal zijn voor je klas? Per graad hebben we een aangepast programma en een pedagogisch dossier beschikbaar. De film zorgt voor een aangename afwisseling voor je studenten en leert hen dat leuke films niet altijd hollywoodfilms hoeven te zijn.

Start een dialoog met je leerlingen, in een andere taal

Ter voorbereiding van die Franse film kun je in de les het thema van de film behandelen. Na de film kun je het momentum gebruiken om in dialoog te treden met je leerlingen, zo leren ze hun mening te uiten in een andere taal. Die vaardigheid zullen ze zeker goed kunnen gebruiken.

Wist je dat je de films uit het CinéPerles-aanbod het hele schooljaar kunt reserveren. Je kijkt zelf wat er past in je jaarplan of agenda. De Franse films zijn beschikbaar in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Leuven en Oostende.

Het filmaanbod voor 2018-2019

Meer informatie over Cinéperles?

Vraag om advies

Kinepolis als partner?

Wil je van jouw event een daverend succes maken of zoek je een bioscoopzaal met technologische snufjes? Val je graag op met originele relatiegeschenken? Of ben je op zoek naar een manier om jouw merk in de kijker te zetten? Bij Kinepolis zit je goed. Binnen onze waaier aan mogelijkheden vind je ongetwijfeld dé oplossing die het best bij jouw bedrijf of organisatie past. Ons team neemt jouw bezorgdheden ter harte en werkt met jou naar een magisch resultaat.

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte