kinepolis-almere.png

Kinepolis, dé ideale eventlocatie in Almere

lKinepolis is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Almere?

Neem contact met ons op

Perfecte eventlocatie in Almere

In het centrum van Almere ligt onze Kinepolis bioscoop, dé locatie voor jouw volgende evenement. Deze bioscoop telt acht zalen, waarvan er vier uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 175 tot 517 zitplaatsen. De bioscoopzalen zijn allemaal toegankelijk voor andersvaliden. Het complex kreeg in 2017 een complete make-over met gloednieuwe zetels, automatische ticketmachines en een volledig nieuwe shop.

Bereikbaarheid

Met de auto bereik je Kinepolis Almere door richting 'Centrum' te volgen. Rondom Kinepolis Almere is volop parkeergelegenheid. De P6 Hospitaalgarage of P7 Schippersgarage zijn het gunstigst gelegen t.o.v. de bioscoop. Parkeer je na 18:00 uur, dan geldt het maximale avondtarief van €5,25 voor de hele avond.

Je kan ons met de trein en bus zeer makkelijk bereiken. Vanaf station Almere Centrum loop je in circa 5 minuten in zuidelijke richting richting naar Almere Citymall. Kinepolis Almere is tevens goed bereikbaar per bus via haltes Passage (buslijn M1 & M4) en Flevoziekenhuis (buslijn M5 en M7). Voor actuele bustijden kijk je op 9292.nl.

Citymall Almere heeft bovendien diverse (bewaakte) fietsenstallingen, bijvoorbeeld aan de Hospitaaldreef.

Hoe kunnen we je helpen?

Zit je met vragen? Jaimy helpt je graag op weg.

Jaimy 1a

Jaimy Ros

jros@kinepolis.com
+31 (0) 6 5753 5898

Kinepolis_BAMS_groepsfoto2

Ook overtuigd?

Onze medewerkers helpen je maar al te graag verder. Contacteer ons en wij komen binnen 48 uur terug op je vraag.

Meer lezen?

Kinepolis, meer dan film alleen

Ontdek onze troeven Read more

over-kenipolis-img.png

Bioscoopreclame: hoeveel mag dat kosten?

Lees meer Read more

Maak indruk met deze bijzondere relatiegeschenken

Lees meer Read more

Blijf op de hoogte